Laurenţiu Rebega (P.E.): Multinaționalele atacă orice proiect care încearcă să sprijine producătorii români

rebegaEuroparlamentrul Laurenţiu Rebega a trimis un mesaj de susţinere a Legii Supremarketurilor. Prin acesta, el îi critică pe cei care încearcă să demonteze actul normativ şi l-au contestat printr-o scrisoare deschisă transmisă preşedintelui:
„Legea în cauză nu distorsionează concurența, dimpotrivă! Legea creează și pentru fermierii români premizele pentru o concurență corectă cu produsele de import.
Culmea tupeului, în scrisoarea adresată președintelui se spune că ‘legea lasă loc la suspiciuni și că în spatele acesteia s-ar afla interesele unor grupuri care și-au dezvoltat afacerile inclusiv cu capital și materie primă străine sau cu fonduri europene’!
Păi, tocmai aici e problema! Nu suntem naționaliști de grotă și nu susținem ca produsele românești să fie făcute fără capital străin. Noi susținem că produsele trebuie să fie făcute în România, cu materii prime și forță de muncă românești și cu impozite plătite statului român. Dacă producătorii sunt localizați în România și folosesc capital străin sau fonduri europene, cu atât mai bine!
Încă o dată, nu suntem împotriva capitalului străin! Dar vrem ca acest capital să genereze producție, locuri de muncă și dezvoltare economică, aici, în România”, spune europarlamentarul în mesajul său.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole