Laurențiu Baciu (LAPAR):Vinovați de ceea ce se întâmplă sunt cei care ne-au condus timp de 25 de ani

baciu_depDeși în cele mai multe dintre magazinele din statele europene stau la loc de cinste produsele autohtone, România nu aplică aceeași tactică, așa că rafturile din țara noastră sunt pline de produse importate.
Faptul că românii au acceptat prea ușor să fie importatori și și-au pus agricultura și economia pe butuci  face ca, în acest moment, întregul sector să fie pe butuci, iar vinovați de această criză sunt cei care au condus țara în ultimii 25 de ani, după cum spune președintele LAPAR, Laurențiu Baciu.
„Au venit banii europeni, i-am împărțit fără să avem strategii. Vedeți schimbări? Agricultura merge în virtutea inerției. Vinovați de ceea ce se întâmplă sunt cei care ne-au condus timp de 25 de ani. Nu știu ce mai avem de salvat. Imaginea e cea pe care o avem, iar străinii se uită la noi cum se uită fiindcă ne-am vândut ușor”, a declarat Baciu.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

1 COMENTARIU

  1. NOI AGRICULTORII SI FERMIERII NU INTELEGEM CHESTIILE ASTE PE CARE INVITATUL DV. DE ASEARA DIN PARLAMENT LE-A SPUN CUM CA NU MAI ESTE TIMPANUL ANUL ACESTA SA SHIMBE LEGEA CU VANZAREA TERENURILOR CATRE STAINI NOI STIM DOAR ATAT CAND AVEM DE LUCRU NE PUNEM PE LUCRU , NOI NU AVEM NICI VACANTE NICI ZILE LIBERE NICI SARBATORI CAND TREBUIE SA FACEM CEVA FACEM NU LASAM PE MAINE LA FEL SI CU ANGAJATII APIA CICA LUCREAZA NOAPTEA, SAMBETELE SI DUMINICILE PENTR CE? PENTRU ORE PLATITE EXTRA CA ALTCEVA NU SE VEDE , O FAC PENTRU INTRERESUL LOR NU PENTRU AL NOSTRU AL FERMIERILOR , EI PE NOI NE VAD CA SI PE NISTE CERSATORI , CARE ASTEPTAM BANII DE -A POMANA DAR SUNT EI CEI CARE PROFITA DE NECAZUL NOSTRU . MA INTREB CINE MAI POATE SALVA TARA ASTA, AM MUNCIT 9 ANI IN STAINATATE SI M-AM INTORS IN TARA SA INVESTESC AICI CEA MAI MARE GRESALA, CA AICI SUNTEM BATAIA DE JOC A TUTUROR!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole