Laurențiu Baciu (LAPAR):Sunt și oameni competenți la APIA, dar sunt ținuți după perdea

baciu_nouPreședintele Ligii Asociațiilor Producătorilor Agricoli din România (LAPAR), Laurențiu Baciu, a declarat la AGRO TV că fermierii vor protesta dacă ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, va fi demis.
“Din punctul nostru de vedere, al fermierilor, mare lucru nu s-a făcut cu schimbarea directorului APIA. În conducerea APIA problemele sunt mult mai încurcate și ar trebui să își dea mai mulți demisia, altfel, cei care l-au sabotat pe Merca, îl vor sabota și pe Faur. Sunt și oameni competenți acolo, dar sunt ținuți după perdea. Ei ar trebui să fie puși în funcție”, a declarat Baciu, la AGRO TV.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

1 COMENTARIU

  1. D-le Laurentiu Baciu eu cred ca un functionar public competent propune in scris sefului solutia ideala pentru bunul mers al lucrurilor,daca nu ii este frica de pierderea scaunului de 7000 de lei /luna,astfel contribuind la bunul mers al lucrurilor.Ma refer la organizarea fermierilor catre un functionar astfel un fuctionar are 10 fermieri asteptind in picioare pe holuri 5-6 ore,iar alti functionari stau pe motiv ca nu le-a venit fermierul repartizat ,desi programul ipa online estegeneral pe Apia.Cind se dadeau cupoane agricole inginerul din teren scria de mina toate cererile si fiecare cupon cu datele de identificare,facea proces verbal cu fiecare fermier verificind in teren,era consultant pentru orice problema si lege,ord.din agricultura,dadea adeverinte de motorina,se stia la nivel de minister cite loturi semincere pe categorii biologice sint si statistica era statistica,in plus avea laun momentdat 3-4 comune si pe salarii de mizerie ca si astazi.Proiectul de lege PLx 746/2015 este perfect,dar vad ca este ocolit pentru a fi adoptat.Pacat, pentru ca numai asa pot avea si agricultorii o informatie fara drumuri prea lungi la oras unde s-au comasat majoritatea institutiilor publice din agricultura.Mult succes si sustineti pe donmul ministru care spune lucrurilor pe nume si iubeste pe cei ce trudesc in agricultura la mina Domnului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole