EXCLUSIV:Laurenţiu Baciu (LAPAR): Staţi liniştiţi, orice ar fi, nu pleacă niciun supermarket din România

baciu_14mLegea Supermarketurilor, care urmează să intre în vigoare, pare să îi fi supărat pe reprezentanţii marilor lanţuri de magazine. Unii chiar lasă că ar putea să îşi retragă afacerile din România, dacă vor fi nevoiţi să îşi reevalueze sistemul de plăţi către furnizori sau să vândă mai multe produse româneşti.
Pe de altă parte, liderul Ligii Asociaţiilor Producătorilor Agricoli din România, Laurenţiu Baciu a dat asigurări că orice ar fi marile lanţuri care ameninţă subtil cu plecarea, nu vor pleca din România.şi a dat exemplul Ungariei, unde retailerii au pus la fel problema.
„Nu trebuie să plângem, dar să nu uităm că în alte state, cum ar fi Ungaria, atunci când supermarketurile au ameninţat că vor părăsi ţara, guvernul maghiar le-a cerut să plece în 15 zile.  Pentru a-i împăca pe unguri, cei din magazine au acceptat să vândă produse ungureşti. Aşa că staţi liniştiţi, orice ar fi, nu pleacă niciun supermarket din România”, a afirmat Baciu. (Sursa: agropress.ro)
 
 
 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole