Laurențiu Baciu (LAPAR): De 3 ani spun că toate necazurile ni se trag de la APIA

baciu34Președintele Ligii Asociațiilor Producătorilor Agricoli din România, Laurențiu Baciu, l-a atacat dur pe Cornel Caraș, unul dintre liderii crescătorilor de bovine care a chemat fermierii la proteste. El i-a reproșat acestuia implicarea în politică și lipsa de reacție la momentul potrivit.
„Nu eu l-am băgat pe Caraș în politică! Oricum cred că s-a trezit prea târziu. De 3 ani mă lupt cu sistemul și de 3 ani spun că toate necazurile ni se trag de la APIA. Personalul este foarte slab pregătit și se uită la noi, la fermieri, ca la niște slugi. Eu am luptat de unul singur cu sistemul, dar asta nu înseamnă că nu sunt solidar cu ceilalți. Dar acum o spun onest că oricine poate schimba ministrul și să se pună în locul lui, că tot nu are cu plăti subvențiile înainte de data stabilită. În 16 octombrie trebuia când am aflat că vor fi întârzieri trebuia să facă toți ochii mari. Acum este prea târziu „, a afirmat Baciu.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

1 COMENTARIU

  1. Eu cred ca pana nu se va forma un nucleu dur din fermierii medii(100 vaci de lapte)in sus spre mari,Care sa-si aleagă un reprezentant gen Baciu pe vegetal sau Cojocaru pe April(procesatori de lapte) ,Caras ar fi bun daca ar ieși din politica ,Nu se va rezolva o relație corecta cu APIA , Afir si Madr.
    Conlucrarea asociaților din vegetal,zoo,procesatori este obligatorie ,nu știu daca Proagro ne reprezintă profesional si pertinent.
    Ar fi momentul ca producătorii de lapte crud – fermierii sa se organizeze pt a obține o susținere mai puternica mai ales in perioadele de criza ,cum Santem in momentul de fata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole