Laurenţiu Baciu (LAPAR): Dacă vrea cineva să îl schimbe pe Irimescu, venim noi şi schimbăm Guvernul

baciu_14mPreşedintele LAPAR, Laurenţiu Baciu, a declarat în direct la Agro Tv că se aştepta ca după scăderea TVA  producătorii de carne de porc să o ducă mai bine. Acest lucru, însă, nu s-a întâmplat, aşa că crescătorii de animale sunt acum într-o criză şi mai mare:
„Mă simt deranjat dacă văd că toţi fac trimiteri la o piaţă comună, când lucrurile stau total diferit. Dacă ne uităm la un raport se vede că la carcasa preţul mediu la porc e de 1,30 euro/carcasă şi vedem că la raft este de 8-10 euro pe kilogram, iar în România este de 3-4 euro/kilogram.  Mă întreb atunci ce carne intră în România. S-a spus că după scăderea TVA producătorii o vor duce mai bine, dar vedeţi acum că producătorii vând şi mai ieftin. Unde sunt atunci banii?”, a afirmat Baciu.
În aceste condiţii, este posibil, după părerea preşedintelui LAPAR, ca pe rafturile din România să ajungă „gunoaiele” Europei.
„Irimescu are mare dreptate când spune că la noi intră produse de proastă calitate şi dacă cineva are de gând să îl schimbe, venim noi şi schimbăm Guvernul. Guvernul să meargă, ministrul să rămână. Când a venit un om care să deranjeze engrosiştii şi multinaţionale, se fac presiuni”, a mai anunţat preşedintele LAPAR.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole