Laurenţiu Baciu (LAPAR): Dacă acum vor să ne pună un nou ministru, e o măsură pompieristică, care ne face foarte mult rău

baciu_6_7Liderul LAPAR, Laurenţiu Baciu, a luat apărarea ministrului Agriculturii, Achim Irimescu, şi l-a atacat dur pe fostul ministru Daniel Constantin, care a susţinut moţiunea împotriva actualului şef MADR, care a trecut azi.
„Am discutat cu ministrul Agriculturii după moţiune şi mi-a spus că premierul l-a asigurat că poate sta liniştit, până se întoarce din Franţa. Nu ştiu dacă asta era o prioritate, dar a fost o ambiţie a fostului ministru Constantin că după el vine potopul. Dacă acum vor să ne pună un nou ministru, e o măsură pompieristică, care ne face foarte mult rău. Nu înţeleg de ce s-a făcut asta, dacă noi fermierii nu am fost nemulţumiţi de munca ministrului, iar noi suntem cei mai în măsură să ne spunem părerea”, a declarat Baciu.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole