Laurențiu Baciu (LAPAR): Cu siguranță vor fi schimbări în Ministerul Agriculturii

14

baciu_nouPreședintele LAPAR, Laurențiu Baciu, a povestit la AGRO TV ce a discutat cu premierul Dacian Cioloș în timpul ultimei întâlniri:

„Azi am avut o întâlnire cu premierul Dacian Cioloș. Am fost cu o listă de probleme de care se lovesc fermierii. Cele mai multe au fost de natură fiscală. Am mai vorbit despre camerele agricole și fondurile mutuale. Am vrut să știu ce știe premierul despre plățile de la APIA, fiindcă eu am avut încredere în aceste instituții, dar acum nu le mai cred. Am avut o discuție deschisă și lejeră. Mai sunt probleme organizatorice, la nivel de minister, unde lucrurile nu merg bine și cred că de data asta se vor lua măsuri. Vor fi schimbări, sigur. dar nu se pune problema schimbării lui Irimescu. Cât pe noi, beneficiarii, ne satisface munca lui nu văd de ce să fie schimbat”, a spus Baciu

Acesta a cerut să se facă un control la APIA, fiindcă și ministrul agriculturii este mințit de funcționari, ca și directorul general, iar fermierii sunt derutați de informațiile pe care le primesc.

Citește și
1 Comentariu
  1. LAPAR

    […] Laurențiu Baciu (LAPAR): Cu siguranță vor fi schimbări în Ministerul Agriculturii […]

Cmentariile sunt închise