Laurențiu Baciu (LAPAR): Cu siguranță vor fi schimbări în Ministerul Agriculturii

baciu_nouPreședintele LAPAR, Laurențiu Baciu, a povestit la AGRO TV ce a discutat cu premierul Dacian Cioloș în timpul ultimei întâlniri:
„Azi am avut o întâlnire cu premierul Dacian Cioloș. Am fost cu o listă de probleme de care se lovesc fermierii. Cele mai multe au fost de natură fiscală. Am mai vorbit despre camerele agricole și fondurile mutuale. Am vrut să știu ce știe premierul despre plățile de la APIA, fiindcă eu am avut încredere în aceste instituții, dar acum nu le mai cred. Am avut o discuție deschisă și lejeră. Mai sunt probleme organizatorice, la nivel de minister, unde lucrurile nu merg bine și cred că de data asta se vor lua măsuri. Vor fi schimbări, sigur. dar nu se pune problema schimbării lui Irimescu. Cât pe noi, beneficiarii, ne satisface munca lui nu văd de ce să fie schimbat”, a spus Baciu
Acesta a cerut să se facă un control la APIA, fiindcă și ministrul agriculturii este mințit de funcționari, ca și directorul general, iar fermierii sunt derutați de informațiile pe care le primesc.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole