“LANȚUL ALIMENTAR SCURT” – Bunele practici în agricultura românească aduse de certificarea GLOBAL G.A.P.

A doua ediţie a conferinţei Global G.A.P. în România.

banner slide Romana

Compania de consultanţă INAQ Consulting, în parteneriat cu proprietarul standardelor GLOBAL G.A.P., va organiza pe data de 24  februarie 2017, la orele 09:00, la Ramada Plaza, Bucureşti, cea de-a doua ediţie a Conferinţei “LANȚUL  ALIMENTAR SCURT” – Bunele practici în agricultura românească aduse de certificarea GLOBAL G.A.P.

Evenimentul va pune accentul pe importanța  standardelor GLOBAL G.A.P. şi noile sale produse şi sisteme de certificare care au scopul de a spori transparenţa şi implicarea părţilor interesate, fermieri şi retaileri, pentru obţinerea şi comercializarea unor produse sigure pentru consum.

GLOBAL G.A.P. este un standard recunoscut la nivel internaţional pentru o producţie  agricolă sigură şi durabilă, care avantajează  deopotrivă fermierii, comercianţii şi consumatorii din întreaga lume.

Conferinţa se adresează fermierilor, retailerilor, tuturor producătorilor şi comercianţilor din domeniul agriculturii, nu în ultimul rând firmelor de transport şi logistică. Toţi fermierii care vor să afle cum pot face parte din „lanţul alimentar scurt” şi doresc să obţină un preţ mai bun pentru recoltele lor sau comercianţii care doresc ca produsele să le fie prezente pe rafturile marilor magazine vor afla:
– Care sunt cerinţele de vânzare ale comercianţilor pentru producătorii locali,  şi elementele de siguranţa alimentelor;
– Cum pot fi listate produsele proprii de către marile lanţuri de magazine, de retaileri, de exportatori sau de rețelele de distribuție, îndeplinind un set de condiţii obligatorii;

  • Despre certificări, costuri, metode de implementare;
  • Avantajele certificării standardului GLOBAL G.A.P. care solicită o abordare generală în producţia agricolă, fapt ce conduce la dezvoltarea celor mai bune practici pentru generaţiile viitoare, dar şi care sunt dezavantajele şi riscurile pe care şi le vor asuma producatorii care nu deţin cerificarea GLOBALG.A.P.;
  • Poveşti de succes despre cum a ajutat certificarea GLOBALG.A.P. ca fermierii polonezi să devină unii dintre cei mai mari exportatori de fructe şi legume din Europa;

Participanţii la acest important eveniment al agriculturii româneşti se vor bucura de prezenţa speakerilor din partea GLOBAL GAP Andras Fekete, Vice President & Chief Integrity Officer, Dr. Kliment Petrov, Expert, Integrity Assessments & Training precum si a altor specialişti în domeniu.

Mai multe detalii despre Agendă şi participare puteţi solicita la adresa: office@inaq.ro Pentru rezervarea unui loc în sală este necesar să accesați și să completați FORMULARUL DE ÎNSCRIERE.

Organizatori: INAQ CONSULTING, GLOBALG.A.P.
Parteneri Premium: LIDL, AB FRIGO Consult, AGXECUTIVE
Parteneri Gold: CRIS-TIM, GRUP SERBAN, Global Archive MANAGEMENT.
Evenimentul este susținut de: LAPAR, PRO AGRO, APAR, Camerele de comerț: Româno-Olandeză, Româno-Israeliană, Româno-Franceză, Româno-Engleză și Asociația Antreprenorilor Spanioli în România (ASEMER).

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole