La USAMV Iasi au inceput cazarile. Cand si cum va avea loc deschiderea anului universitar

La USAMV Iasi au inceput deja cazarile, iar de luni, 14 septembrie, se va deschide anul universitar 2020-2021, în condiții speciale de pandemie. Potrivit conducerii Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară ”Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USAMV) se va organiza o ceremonie specială în care se vor respecta toate condițiile de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2.

Festivitatea de deschidere va avea loc în aer liber. mai exact pe terenul de fotbal din cadrul bazei sportive a USAMV Iași. Trebuie precizat că fiecare facultate va avea programul său. De la ora 10.00 va fi ceremonia pentru Facultatea de Agricultură, de la ora 11.00 va fi pentru Facultatea de Horticultură, de la ora 12.00 va fi pentru Facultatea de Zootehnie, de la ora 13.00 va fi ceremonia pentru Facultatea de Medicină Veterinară

„Conform deciziilor luate de către conducerea USAMV, la toate facultățile, studenții de la ciclul de licență, învățământ cu frecvență, vor participa la cursuri doar on-line. În primele șapte săptămâni din semestrul I, studenții de la ciclul de licență, învățământ cu frecvență, de la Facultățile de Agricultură, Horticultură și Zootehnie, din anii I și II vor efectua activități didactice practice (laboratoare/seminarii) față în față, iar studenții din anii III și IV vor efectua aceste activități didactice on-line”, precizează reprezentanții instituției de învățământ superior ieșean.

Referitor la cazarea în căminele USAMV Iași, acesta se va efectua în zilele de 11-12 septembrie, doar pentru studenții din anii I și II, pentru o perioadă de șapte săptămâni după cum menționează cei de la universitatea ieșeană.

La USAMV  Iași studiază aproximativ 4500 de studenți, la cele trei cicluri universitare.

Corespondent Agro TV Iași: Daria Diaconiuc

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole