La țară până și polițiștii fac greva

Șeful de post din comuna Păltinoasa – Suceava și-a scos mobila în stradă.
politistigreva
Situație incredibilă în nordul țării. Un polițist acuză Ministerul Afacerilor Interne că îl batjocoreşte în ultimul hal. Vasile Grumănzescu este șef de post în comuna Păltinoasa din județul Suceava, dar și lider sindical peste toți “gaborii” care sunt angajați la IPJ Suceava.
În mod normal, MAI ar fi trebuit să-i acorde o locuință de serviciu. Contractul pe care îl avea cu un localnic a expirat la 1 noiembrie. Supărat, Grumănzescu și-a scos mobila pe marginea drumului, protestând astfel vis-a-vis de modul în care este tratat de către superiorii săi. Potrivit Monitorului de Suceava, polițistul din Păltinoasa nu a primit aprobarea de la IPJ pentru a se muta alături de familie în noua locuinţă de serviciu.
„Am solicitat în repetate rânduri să mi se permită a mă mută în locuința de serviciu, întrucât acolo este un confort mai bun, cât de cât decent pentru familia mea. Aici (n.r. în casa în care a stat în chirie) am locuit până astăzi (n.r. 16 noiembrie), dar am avut contract de închiriere doar până pe 1 noiembrie, de când proprietarul mi-a solicitat să părăsesc această locaţie”, a explicat polițistul.
Agentul-șef principal s-a săturat de umilintă și a decis să protesteze: „S-au efectuat demersuri de către conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Suceava pentru a mă mută în locuința de serviciu, mi s-a spus că solicitarea s-a aprobat la minister, dar mai durează câteva zile. Problemă este că de trei luni de zile mi se tot spune că se rezolvă și am ajuns în prag de iarnă”.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole