La Iasi, inca un produs traditional regional se pregateste de atestare oficiala

La Iași se pregătește dosarul pentru un nou produs traditional regional  care să aibă atestat. Este vorba de pâinea cu mălai. De precizat ca in 2017  zacusca de vinete și gogoșari și dulceața de nuci verzi, ambele cu brandul „Pofta focului” au fost primele bunatati ale zonei, bunatati atestate si înscrise în Registrul Național al Produselor Tradiționale. Va dati seama cat sunt de gustoase daca se vand sub sloganul Pofta focului. Sa revenim la painea cu malai, despre care va vorbeste imediat corespondenta noastra, Rauca Daria Diaconiuc.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole