La Iaşi, Agronomia îşi deschide porţile luni

Pe 19 septembrie începe noul an universitar la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iași.
tractor-310214_1280
Anul universitar 2016 – 2017 va începe la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iași pe 19 septembrie 2016, deschiderea oficială fiind organizată în Aula Magna „Haralamb Vasiliu” a Universităţii, la ora 11:00.
La eveniment vor participa Rectorul, Preşedintele Senatului, membrii Senatului și ai Consiliului de Administrație ai Universităţii, Rectori ai Universităților din Iași, oficialităţi ale administrației publice locale, alături de cadre didactice şi studenţi, reprezentanți a unor importante instituții/societați economice, colaboratori ai Universității.
Cele mai mari emoţii le vor avea „bobocii” care au reuşit să ocupe, în urma concursului de admitere, un loc la USAMV Iaşi. Anul acesta, instituţia a avut o admitere de succes, ocupând în totalitate locurile bugetate scoase la concurs. La Universitate studiază aproape 5000 de studenţi la cele trei cicluri universitare, din care 800 sunt boboci.
Mai trebuie menţionat că înscrierea la admiterea pentru studiile universitare de licenţă, forma de învăţământ la distanţă încă nu s-a încheiat, aceasta finalizându-se pe 26 septembrie 2016.
Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi are ca obiectiv prioritar și pentru anul 2016-2017 “excelența în educație și cercetare”, investind importante resurse în dotarea cu tehnologie şi echipamente a laboratoarelor şi bazelor de practică, pentru îmbunătăţirea condiţiilor de studiu şi cercetare. Studenţii Universităţii beneficiază de cursuri susţinute de un corp profesoral de elită, de condiţii de cazare şi masă moderne. (Daria Diaconiuc)

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole