7 decembrie 2021 - 17:20

La Bucuresti, se deschide primul magazin al Casei de Comert Unirea

Potrivit unei informări făcută la Forumul Agricultorilor de către domnul de domnul Adria Izvoranu-Director General al Casei de Comerț ”Unirea”, în ziua de 14 octombrie se deschide primul magazin din București.
Magazinul este situat pe strada Biserica Enei, sector 1, în centrul Capitalei, și se alătură celui din Sibiu, deschis acum două săptămâni, și care valorifică produsele lactate fabricate de producătorii artizanali din zonă.

Și magazinul din București va comercializa, în principal, legumele și fructele producătorilor din jurul Bucureștiului. Iar, dacă magazinul din Sibiu se numește ”Brânzărie”, cel din centrul Capitalei, de pe strada Biserica Enei, se va numi ”Aprozar”.
Potrivit domnului Adrian Izvoranu, magazinul din București va fi urmat de cele din Piteşti, Slatina, Craiova şi Timişoara și, alături de centrele de depozitare care se vor înmulți și ele, vor contura rețeaua națională care se intenționează să fie înființată în cel mai scurt timp.

De altfel, fostul ministru al Agriculturii, Petre Daea, afirma de curând: „Este cel mai mare proiect pe care şi l-a propus MADR şi care trebuie să rezolve cea mai importantă şi cea mai grea situaţie: să valorifice producţia pe care fermierii mici o realizează și care nu are valorificare”.