KWS a organizat Ziua speZialiştilor

O mie de participanți la un eveniment organizat de către KWS Semințe.
_dsc6991
KWS a înregistrat cea mai bună evoluție din România în domeniul companiilor producătoare de semințe, cu rezultate pozitive la toți indicatorii esențiali: cotă de piată în creștere la ambele culturi principale (porumb și rapiţă), portofoliu extins, echipă consolidată și, nu în ultimul rând, notorietate sporită în rândul fermierilor români.
“Anul viitor vom aniversa 15 ani de la înființarea companiei KWS în România, dar concluzia acestei perioade este deja conturată, iar rezultatele evidente. Putem spune că suntem o companie matură, cu experienţă în piața românească. Am cunoscut o creștere sănătoasă, constantă, pentru că de la an la an parteneriatele noastre cu fermierii se înmulțesc și cresc în valoare. Suntem de mult timp în topul primelor 3 companii multinaţionale producătoare de semințe la nivel global. Stabilitatea afacerii se vede și la nivel regional, deoarece și în România ne aflăm tot în plutonul fruntaș al primilor 3 producători de semințe”, a declarat Doriana Nitu, Director General KWS Semințe.
Evoluția excelentă a companiei se datorează atât investițiilor pe termen lung în România, compania integrând local tot fluxul de business, cât și respectului faţă de partenerii săi. Compania activează independent, încurajând astfel libertatea antreprenorială a tuturor beneficiarilor produselor KWS Semințe, de la micul gospodar la marele fermier.
 
Cu mesajul “Câte ferme, atâtea soluţii”, compania KWS Semințe confirmă plurivalența gamei de produse, prin structurarea unui portofoliu complet de hibrizi valoroși, perfect adaptaţi specificului pedoclimatic al ţării și segmentați pe utilizări în diverse industrii (morărit, hrana animalelor și păsărilor, siloz pentru fermele zootehnice, biogaz, etc).
“Portofoliul de hibrizi KWS, în primul rând adaptat condițiilor pedoclimatice din România, este într-o continuă perfecționare, hibrizi din ce în ce mai performanți luând locul celor care până acum au reprezentat prima opțiune pentru foarte mulţi dintre clienţii noștri – fermierii”, a subliniat Ion Voinea, Director Dezvoltare Produse KWS Seminţe.
Astfel, sezonul acesta începe cu debutul a două noi staruri de grupă, respectiv doi noi hibrizi de porumb intră în portofoliul KWS:
• KONFIRMAS FAO 370 – denumit și “Cneazul Stepelor” – un hibrid care vine în piată pentru a satisface nevoia fermierilor de stabilitate și siguranţă la nivele foarte bune de productivitate;
• KAPITOLIS FAO 410 – denumit și “Bulgărele de aur” – un hibrid care va acoperi segmentul de înaltă productivitate atât în condiții optime de cultivare, cât și în condiţii de stres hidric și termic.
 
Ca răspuns la provocările cu care se confruntă fermierii români, KWS le propune un nou instrument personalizat: asigurarea de secetă ( vezi voucherul KWS).  “Este un demers nou în domeniul cultivării porumbului, iar acordarea este facilă, în condiţii foarte prielnice pentru partenerii noștri”, a declarat Cosmin Popescu, Directorul Național de Vânzări al KWS Semințe.
Respectând tradiția lansărilor de succes din ultimii ani, KWS a organizat și în 2016 un eveniment spectaculos, care a surclasat prezentările obișnuite din piața de agribusiness. Lansarea celor doi hibrizi a fost un adevărat show, care a cuprins și un moment de dans tematic și a avut o componentă multimedia pregnantă.
Informațiile despre cei doi noi hibrizi au fost prezentate interactiv, într-un concept complex care a integrat atât filme create special pentru acest moment, cât și module de expunere a plantelor reale în mărime naturală, astfel că primul contact cu noile produse a avut un impact puternic asupra audienței. Mai multe informații au fost oferite fermierilor și distribuitorilor în cadrul workshop-urilor simultane susținute de specialiștii KWS, in cele 3 Sali de conferinta.
Conferința și show-ul de lansare au demonstrat calitățile de promotor ale companiei KWS pentru tendințele din industrie. Aceasta inovează atât la nivel de produs, oferind tehnologie și hibrizi de înaltă calitate, dar se transformă și într-un model de urmat de interacțiune cu fermierul.
Dezvoltarea continuă de noi produse pentru profilul climatic local vin să întărească faptul că strategia KWS Semințe pentru viitor vizează piața românească. “Am venit aici ca să rămânem și să avem rezultate pe termen lung alături de fermierii români” a confirmat Doriana Nițu, Director General KWS Semințe.
“Lansarea celor doi hibrizi de porumb a fost un excelent prilej de întâlnire și comunicare pentru reprezentanții fermelor și companiilor implicate în piața de agribusiness” a afirmat directorul general, Doriana Nițu. “Aceste întâlniri au un scop – crearea unei comunități. Schimburile de experiență și dialogul tuturor entităților implicate în procesele agricole ne sunt de folos tuturor. Toți avem de câștigat: avem ocazia să ne cunoaștem și să descoperim că putem conta unii pe ceilalți. KWS prinde rădăcini tot mai puternice în România, de aceea dorim ca împreună să ridicăm ștacheta întregului domeniu agricol și să creștem global, cu toții, de la mic la mare”.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole