Kubota anunţă parteneriatul strategic cu MX

Ca urmare a succesului colaborării comerciale cu compania franceză MX, Kubota are plăcerea de a anunţa un parteneriat strategic cu această firmă, în cadrul căruia MX va livra  încărcătoarele sale frontale pentru tractoarele Kubota din seria M.  

Kubota colaborează cu MX de 8 ani pentru ridicătoare frontale cu accesorii şi de 3 ani pentru  încărcătoare frontale precum LK2400H sau LK2100H pentru câteva modele de tractoare Kubota  precum noul model M6002, M6121 şi ediţia specială a modelului M7133.  

Fondată în 1951, MX este acum cel mai mare producător de încărcătoare frontale din Franţa şi  cel de-al doilea ca mărime din Europa. La ora actuală, compania are o puternică reţea de  distribuitori, importatori şi filiale comerciale în Marea Britanie şi Germania, care distribuie gama  sa completă de produse în 64 de ţări. Dintre soluţiile de cuplare frontală MX, se remarcă  încărcătoarele frontale dedicate tractoarelor Kubota din seriile M4003 şi M5002. 

Având în vedere reţeaua de distribuitori puternică a MX şi statutul Kubota de producător de vârf  de echipamente pentru agricultură, gazon şi construcţii, acest acord de parteneriat va fi foarte  benefic pentru ambele părţi. Colaborarea va contribui la promovarea sinergiilor între  departamentele de R&D (cercetare-dezvoltare) ale celor două companii şi va spori vânzările  prin furnizarea unei soluţii complete pentru clienţi, soluţie care combină tractorul, încărcătorul  frontal şi accesoriile într-un singur produs.

Frédéric Martin, preşedintele MX, declară: „Cele două cuvinte care rezumă filosofia companiei  noastre sunt inovarea şi colaborarea. Parteneriatul cu Kubota va continua să aplice aceste două  concepte, întrucât acesta este fundamentul oricărui acord de succes”.

Mel McGlinchey, Vicepreşedinte Marketing al Tractor Business din cadrul Kubota Europe, afirmă:  „Mulţumita acestui parteneriat cu MX, Kubota poate oferi acum crescătorilor de animale şi  producătorilor de produse lactate din Europa o soluţie şi mai cuprinzătoare pentru nevoile lor.  Kubota este încântată să lucreze cu MX în timp ce continuă să îşi extindă prezenţa în Europa.” 

Deoarece încărcătoarele MX sunt perfect adaptabile tuturor cerinţelor Kubota, după cum s-a  văzut şi în colaborările anterioare, Kubota şi MX intenţionează să realizeze în cursul acestui an  două noi soluţii de încărcător frontal pentru modelele M4003 şi M5002. 

Aceste noi modele vor include sistemul inovator MX’s, e-Pilot S System®, o tehnologie inovatoare  în materie de control implemente frontale, ce include funcţii precum cuplarea şi decuplarea  echipamentelor, activarea şi dezactivarea amortizoarelor, şi cea mai importantă, un flux continuu  de ulei pentru utilizare a 3-a funcţie, debitul de ulei nefiind influențat de poziția brațelor  încărcătorului.  

Primele modele M6002 şi M7003 echipate cu încărcătoare frontale MX au fost livrate deja către  clienţi. Acest acord nou va include urmatoarele serii de tractoare: M7003, M6002, MGX-IV,  M5002 şi M4003.  

Despre MX 

MX este o marcă din grupul M, care îşi are originile în 1951, în Acigné, Bretania (Franţa). Este  cel mai mare producător de încărcătoare pentru tractor din Franţa şi al doilea cel mai mare din  Europa. Marca MX este contruita în decursul a 70 de ani de colaborare cu fermierii. Această  încredere continuă a ajutat firma de familie cu cei 1000 de angajaţi ai săi să continue să crească  atât pe plan naţional, cât şi internaţional. Ca furnizor de soluţii de utilizare a tractoarelor, MX  proiectează, produce şi vinde încărcatoare frontale şi încărcătoare telescopice, utilaje pentru  manevrarea baloţilor și utilaje pentru însilozare. 

Compania se bazează pe o reţea puternică de dealeri şi importatori, precum şi pe cele două filiale  comerciale din Marea Britanie si Germania, pentru a distribui toate gamele sale de produse în 64  de ţări.  

Expertiza în ceea ce priveşte tractoarele este nucleul mărcii MX, care acum echipează 8000 de  modele de tractor cu putere între 15 şi 400 CP realizate de 45 de mărci diferite. Compania investeşte constant în echipamentele sale industriale pentru a menţine un nivel ridicat  de integrare a producţiei, începând de la barele de oţel până la livrarea către clienţi. 

Despre Kubota 

Kubota este lider în domeniul producţiei de echipamente agricole, de gazon şi constructii, precum  şi de motoare industriale încă din 1890. Cu sediul mondial în Osaka, Japonia şi birouri în peste  120 de ţări, cu peste 41.000 de angajaţi în America de Nord, Europa şi Asia, Kubota a realizat 

venituri de 17.3 miliarde de dolari în 2020. Deşi echipamentul agricol este prima linie de produse  a Kubota, Kubota produce, de asemenea, un portofoliu divers de alte produse, inclusiv sisteme  de filtrare a apelor urbane, sisteme de irigaţii, sisteme pentru conducte, acoperişuri şi valve  subterane de mari dimensiuni. 

Misiunea noastră 

Misiunea noastră, “For Earth, For Life”, exprimă angajamentul nostru de a proteja mediul natural  al Terrei şi a ajuta la producerea de alimente şi furnizarea de apă – vitale pentru nevoile  

societăţii pe măsură ce populaţia globului continuă să crească. Acestă misiune este îndeplinită  de fiecare dată când un tractor Kubota lucrează terenul sau strânge recolta, pentru a produce  alimente pentru viaţă, sau echipamentul nostru de constructie excavează pentru transportul  resurselor de apă sau pentru adăpost. Pentru mai multe informaţii privind Kubota, vă rugăm să  accesaţi site-ul www.kubota-global.net sau www.kubota-eu.com.  

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole