16 octombrie 2021 - 23:54

Petrecere cu amenzi în Argeș! Jandarmii au dat buzna peste un botez cu 100 de persoane

Deși ne aflăm sub incidența reglementărilor care interzic organizarea petrecerilor și a altor evenimente private, în comuna argeșeană Rătești a fost organizat un botez.

În cursul nopții trecute, jandarmii argeșeni împreună cu polițiștii din Topoloveni și un echipaj al Serviciului de Acțiuni Speciale au depistat că în spațiul închis al unui restaurant era în plină desfășurare o petrecere la care participau aproximativ 100 de persoane.

În urma acțiunii, evenimentul a fost oprit și s-au aplicat nu mai puțin de 20 de sancțiuni cu o valoare totală de 17.500 de lei. Administratorul localului, dar și organizatorul botezului au primit amenzi de câte 5.000 de lei fiecare și lucrurile nu s-au oprit aici.

Deoarece a refuzat să furnizeze informații în vederea stabilirii identității și a devenit recalcitrant cu forțele de ordine, un alt bărbat în vârstă de 33 de ani a primit și el o sancțiune de 1.500 de lei. Pentru a preveni îmbolnăvirile, dar și pentru a pune în aplicare legea, jandarmii vin și cu sfaturi:

”Recomandăm cetățenilor să evite locurile aglomerate și să limiteze contactul direct cu alte persoane”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Județean de Jandarmerie Argeș.

Autor: Elena Picu