Jandarmii au cotrobăit două zile prin pădure după un păstor rătăcit

Un bărbat din Timiș, dat dispărut, a fost găsit după două zile de căutări de jandarmii bihoreni, lângă o pădure de pe raza comunei Budureasa, informează bihon.ro

Păstorul era angajat la o stână din Bihor. Observând că din ciurda de vite pe care o păstorea lipsea o vacă, bărbatul a plecat în căutarea acesteia, însă, necunoscând prea bine împrejurimile, s-a rătăcit în pădurea din locul numit „Scărița”, de pe raza comunei Budureasa.

Bărbatul din comuna timișeană Lanauheim a fost dat dispărut de către proprietarul stânei, care a anunțat autoritățile cu privire la faptul că păstorul a plecat fără să aibă asupra sa niciun document de identitate.

După mai bine de două zile de căutări, păstorul a fost găsit joi, 9 septembrie, în jurul orei 13:00, de către patrulele de căutare formate din jandarmi montani, polițiști și pompieri.

Potrivit jandarmilor, bărbatul a declarat că în seara zilei de marți, observând că lipsește o vacă din ciurda pe care o păstorea a plecat în căutarea ei, moment în care s-a rătăcit prin pădurile din zonă.

În momentul când a fost găsit, păstorul coborâse o pantă abruptă, ajungând în cele din urmă la un drum forestier unde s-a întâlnit cu echipajele de intervenție. Acesta le-a spus că nu mai știe pe unde a venit, doar că a tot mers prin pădure, iar la lăsarea serii s-a întins și s-a acoperit cu haina.

„Am pus geanta jos, iar noaptea m-am pus sub un brad, m-am acoperit cu haina și am dormit”, a mai adăugat bărbatul, care nu mâncase nimic de două zile.

 Sursa foto: IJJ Bihor

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole