Jaf la miezul nopții. Hoții fug cu caii!

Un gospodar s-a trezit fără caii din curte după ce a lipsit pentru câteva ore de acasă. Acesta a anunțat imediat poliția, care a pornit pe urmele hoților. 

Este vorba de doi cai în valoare de peste 20.000 de lei, iar furtul s-a întâmplat în comuna Cizer, județul Sălaj, vineri seara (19 ianuarie), când proprietara cailor lipsea pentru câteva ore de acasă. 

După ce hoții au sustras animalele din curtea femeii, aceștia le-au abandonat, nu se știe din ce motiv, pe un câmp, la 20 km de la locul furtului. Caii au fost observați de un localnic, care a anunțat imediat poliția. Oamenii legii au identificat în mai puțin de 24 de ore cine este stăpânul acestora, iar animalele au fost aduse în siguranță acasă. 

“Caii au fost furați în jurul orei 22:00. Soțul este plecat în Germania și cred că hoții știau că eu nu sunt acasă. Îi mulțumim domnului polițist pentru implicare și să-i dea Dumnezeu sănătate”, a transmis Mariana, proprietara cailor, relatează dejeanul.ro 

Poliția din Cizer este încă pe urmele hoților, aceștia nefiind identificați până la momentul de față.

 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole