ITALIENII AU LEGIFERAT FURTUL DE ALIMENTE

O tara membra a Uniunii Europene a adoptat o lege inedita. Conform noilor reglementari, daca iti este foame, poti fura linistit mancare, fara ca politia sa intervina in vreun fel.

Guvernul din Italia a adoptat o lege destul de controversata, menita sa reduca cantitatile mari de alimente irosite. Pe aceasta cale, se doreste incurajarea supermarketurilor si a fermierior sa doneze produsele care raman nevandute.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PREȚURI

Obiectivul legii este acela de a reduce numarul de alimente irosite cu cel putin un milion de tone pe an din cele 5 care sunt irosite in prezent. Pentru a realiza acest lucru, procesul donarii alimentelor va fi unul simplu si fara taxe.

AGRO-TV.RO ȘI-A TRIPLAT AUDIENȚA ÎN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2017

Mai mult de atat, cea mai inalta instanta din Italia a decis ca furtul de alimente, impins de foame, nu este o crima.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLĂ. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

Irosirea alimentelor costa guvernul italian peste 12 miliarde de euro in fiecare an, aproape 1% din Produsul Intern Brut. Toate acestea in contextul in care tara are datorii uriase, iar rata somajului ajunsese in luna mai a anului trec la 11,5 procente.

Alimentele irosite in prezent in Europa ar hrani 200 de milioane de oameni, potrivit Organizatiei pentru Alimentatie si Agricultura a ONU.

De asemenea, legea incurajeaza oamenii care maninca la restaurant sa ia la pachet restul de hrana ,care le ramine de la ce-au comandat,pt al consuma mai tirziu.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole