Israelul are prima PLANTĂ de CARNE cultivată din lume

Prima unitate industrială de carne cultivată din lume, deținută de startup-ul Future Meat Technologies, s-a deschis în orașul Rehovot. Fabrica este situată în vecinătatea Institutului de Științe Weizmann și a Facultății de Agricultură a Universității Ebraice din Ierusalim și are o producție zilnică de 500 de kilograme de carne sacrificată gratuit (echivalentul a 5.000 de burgeri).

Până în prezent, oamenii de știință au reușit să creeze pui, porc și miel în laborator, în timp ce se așteaptă producerea cărnii de vită în următoarele câteva luni. „Această deschidere a facilității marchează un pas imens în calea către piață a Future Meat Technologies, servind ca un factor esențial pentru a aduce produsele noastre pe rafturi până în 2022.

Având o linie industrială în curs de desfășurare, care accelerează procesele cheie, cum ar fi reglementarea și dezvoltarea produselor”, a spus Rom Kshuk , CEO al Future Meat Technologies, potrivit Jewish News Syndicate. Produsele sunt create fără utilizarea serului animal sau a modificărilor genetice, a anunțat compania.

De asemenea, se așteaptă ca procesul de producție al Future Meat să genereze cu 80% mai puține emisii de seră și să utilizeze cu 99% mai puțin teren și cu 96% mai puțin apă dulce decât producția tradițională de carne.

Anul viitor, compania intenționează să deschidă piața SUA. În prezent, Future Meat Technologies este angajată în procesul de aprobare a unității sale de producție cu agenții de reglementare din mai multe teritorii.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole