A scandalizat o comună întreagă: își târa vaca pe stradă cu tractorul! (VIDEO)

Locuitorii comunei Varias, județul Timișoara au fost martorii unor scene teribile. Un bărbat își târa vaca spre casă, legată cu o funie scurtă de tractor.

În imaginile surprinse cu telefonul de vecinii care au încercat să intervină și publicate de opiniatimisoarei.ro, se observă cum animalul, forțat să meargă cât mai repede, se zbate încercând să scape de chin. La un moment dat vaca a și căzut, însă tractoristul a forțat-o să se ridice și să-și continue drumul.

Indignați, localnicii au încercat să intervină, dar, după cum se poate vedea în imagini, stăpânul animalului și tatăl acestuia, care venea în spate cu un moped, au devenit violenți și s-au rățoit la vecini: „Nu vă mai băgaț! Ce, faceți voi ordinea pe stradă?”.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Timiș, Poliția Animalelor s-a autosesizat în urma apariției imaginilor în spațiul public și urmează să ia măsurile care se impun.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole