Își îngrijește cele 400 de animale printre bombe: „Mai bine mor decât să le las în urmă!”

Zeci de mii de oameni își părăsesc, îngroziți, casele și fug din calea războiului, însă un italian stabilit în Ucraina refuză să-şi abandoneze cele 400 de animale din adăpostul de lângă Kiev.

Deși propria viață îi este pusă în pericol de bombardamentele violente trupelor rusești Andrea Cisternino a rămas să aibă grijă de animalele sale, scrie antena3.ro.

„Voi muri aici pentru animalele mele. Trebuie să mă gândesc la salvarea refugiului și sunt 400 de oaspeți care merită să fie protejați”, a spus Andrea Cisternino, într-o postare pe Facebook .

Italianul a postat ultima dată pe 25 februarie, când le-a mulțumit urmăritorilor săi pentru sprijinul acordat în contextul crizei în curs. Un alt utilizator a anunțat, însă, pe rețelele sociale că Cisternino, soția sa și alte trei persoane care caută refugiu la sanctuar sunt „bine” în ciuda luptelor din jur și au provizii pentru ei și animalele lor.

Fost fotograf de modă în Italia, Andrea Cisternino s-a stabilit, de 13 ani, nu departe de Kiev, unde s-a căsătorit cu o femeie ucraineană și și-a creat propriul adăpost pentru animale.

Sursa foto: Twitter/animalethics

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole