Irimescu vrea un sistem informatic de raportare şi centralizare a datelor privind producţiile agricole

combina_culesMiercuri, 15 iunie 2016, începând cu orele 18:00, ministrul Achim Irimescu  a primit la sediul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale o delegaţie formată din conducerile Grupului Computerland România şi a Ideality Roads, care au fost însoţite de E.S. doamna Tamar SAMASH, Ambasadorul Israelului în România.
Discuţiile au vizat oportunitatea derulării în România a unui program de asistenţă în domeniul afacerilor, grupul israelian Ideality Roads fiind cunoscut pentru expertiza sa de a ajuta guvernele, administraţiile locale şi companiile private în crearea unor medii de înaltă tehnologie capabile să stimuleze creşterea economică.
Ministrul Achim Irimescu şi-a manifestat deschiderea României în utilizarea sistemelor high-tech la nivelul industriilor productive, subliniind necesitatea implementării unui sistem informatic performant de raportare şi centralizare a datelor privind producţiile agricole. De asemenea, ministrul a salutat programul desfăşurat de cele două firme în domeniul incubatoarelor de afaceri, arătând că România încă resimte un deficit la nivelul antreprenoriatului şi managementului de calitate, acestea fiind necesare cu atât mai mult cu cât, deşi se bucură de avantajele pieţei comune europeane, trebuie să facă faţă şi concurenţei pe care aceasta o presupune.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole