Irimescu: Termenul pentru finalizarea plăților directe către agricultori va fi prelungit cu cel mult o lună

irimescu_agroTermenul pentru finalizarea plăților directe către agricultori va fi prelungit cu cel mult o lună peste termenul inițial de 30 iunie, dacă se adoptă decizia la nivel european privind noul termen limită de 15 octombrie.
„Decizia mea este să prelungesc plățile cu o lună, dacă se adoptă decizia la nivel european, dar asta nu înseamnă că îmi propun alte termene. Eu vreau să finalizăm plățile la 30 iunie, dar pentru a nu avea influențări de risc pentru buget, pentru că oricum fermierul nu va fi penalizat, o să prelungesc cu o lună, dar nu mai mult. Pe banii europeni mai avem de dat pentru fermierii care sunt în control, fermierii mari, circa 200—300 de milioane euro și 85 de milioane de euro la vaci, tot din bani europeni, iar pe cele două ANT-uri (Ajutoare Naționale de Tranziție n.r.) în jur de 183 de milioane de euro la cele două specii ovine și bovine”, a precizat Irimescu pentru AGERPRES.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole