Irimescu la Bruxelles: Ne dorim în continuare să se mențină o Politică Agricolă Comună puternică

achimirimescuMinistrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Achim Irimescu,  aflat la Bruxelles, a recunoscut că își dorește continuarea Politicii Agricole Comune, dar aceasta ar trebui să vizeze și reducerea decalajelor între statele membre:
” Noi ne dorim în continuare să se mențină o Politică Agricolă Comună puternică, să se mențină cei doi piloni, dar și să se continue procesul de reducere a decalajelor între satele membre ca sume și pe procesele de convergență a plăților directe. De asemenea, susținem continuarea plăților directe și noi soluții pentru atragerea tinerilor în agricultură. Nu în ultimul rând, dorim să menținem caracterul comunitar al PAC, să nu se naționalizeze, deoarece sunt anumite state puternice care și-ar dori acest lucru și atunci ar fi o discriminare”, a subliniat Irimescu, în timpul reuniunii Consiliului Agricultură și Pescuit al UE de la Bruxelles

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole