Irimescu a decis. AFIR are un nou director!

18

afir_siglaDavid Eugen Popescu va prelua începând de vineri șefia Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR), în condițiile în care actualul director general, Andras Szakal, s-a retras din funcție, deoarece a decis să candideze pentru un post de primar, a declarat ministrul Agriculturii, Achim Irimescu.

Am semnat ordinul de numire ca director general interimar pentru Eugen Popescu, pentru că Andras Szakal a decis să candideze în țară la o primărie. Ordinul intră în vigoare de vineri, 29 aprilie”, a spus Irimescu.

Popescu a mai fost în fruntea AFIR timp de doi ani, din ianuarie 2014 și până în decembrie 2015, când ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a decis revenirea sa pe postul deținut anterior, respectiv de director general adjunct în AFIR, iar Andrei Szakal a fost numit director general începând cu data de 2 decembrie 2015.

AFIR rămâne în prezent cu trei posturi vacante de director general adjunct, unul dintre acestea, cel care vizează partea administrativă, nefiind niciodată ocupat de când a fost prevăzut în organigramă. (Sursa: AGERPRES)

Citește și

Cmentariile sunt închise