Irimescu a decis. AFIR are un nou director!

afir_siglaDavid Eugen Popescu va prelua începând de vineri șefia Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR), în condițiile în care actualul director general, Andras Szakal, s-a retras din funcție, deoarece a decis să candideze pentru un post de primar, a declarat ministrul Agriculturii, Achim Irimescu.
Am semnat ordinul de numire ca director general interimar pentru Eugen Popescu, pentru că Andras Szakal a decis să candideze în țară la o primărie. Ordinul intră în vigoare de vineri, 29 aprilie”, a spus Irimescu.
Popescu a mai fost în fruntea AFIR timp de doi ani, din ianuarie 2014 și până în decembrie 2015, când ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a decis revenirea sa pe postul deținut anterior, respectiv de director general adjunct în AFIR, iar Andrei Szakal a fost numit director general începând cu data de 2 decembrie 2015.
AFIR rămâne în prezent cu trei posturi vacante de director general adjunct, unul dintre acestea, cel care vizează partea administrativă, nefiind niciodată ocupat de când a fost prevăzut în organigramă. (Sursa: AGERPRES)

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole