IPJ Suceava a rezolvat problema politistului homeless

A fost nevoie să apara în presă necazul șefului de post de la Paltinoasa pentru ca superiorii săi să acționeze.
blue-light-1675686_1920
Săptămâna trecută, agentul-șef principal Vasile Grumăzescu a protestat cu mobila în stradă vis-a-vis de faptul că Inspectoratul de Poliție Județean Suceava nu i-a asigurat locuința de serviciu. Scandalul a ajuns în presă, astfel că șefii săi de la județ n-au mai suportat presiunea și au rezolvat problema. Asta nu înainte de a da vina tot pe bietul polițist de la țara.
Potrivit Monitorului de Suceava, Vasile Grumăzescu este liderul Sindicatului Național al Agenților de Poliție-Serviciul Teritorial Suceava și lucrează de 25 de ani în Poliție. În ultimii ani el a stat într-o locuintă, în chirie, la Păltinoasa, în localitatea unde este polițist, și a beneficiat, legal, de compensație pentru plata chiriei. Proprietarul respectivei case l-a înștiințat din timp că vrea să vanda imobilul, iar de la 1 noiembrie contractul de închiriere a expirat. Supărat că trecuse deja de jumătatea lui noiembrie și nu primise incă acces în locuința de serviciu solicitată de mai multă vreme, Grumăzescu a trecut la protestul extrem din seară zilei de 16 noiembrie. Locuința de serviciu este fostul sediu al Secției Rurale de Poliție Păltinoasa, secție care s-a mutat la Poliția orașului Gură Humorului.
„La data de 01.11.2016 mi s-a reziliat contractul de închiriere locuintă și am înaintat conducerii IPJ Suceava, cât și Serviciului Resurse Umane, înscrisuri cu privire la această situație. Am primit atunci asigurări că în câteva zile mă voi mută în acea locație, fostul sediu al Secției de Poliție Păltinoasa. Am așteptat pană la data de 16.11.2016, când am fost contactat telefonic de conducerea unitătii, care m-a invitat la sediul structurii. Am răspuns invitației și mi s-a arătat documentația cu privire la faptul că MAI a aprobat că Secția Păltinoasa să fie mutată la Poliția oraș Gură Humorului și că în câteva zile mă voi mută în locuința de serviciu. Am afirmat că nu mai am unde locui și că voi scoate bunurile în stradă, dar nu a fost dispusă vreo măsură în favoarea mea”, a declarat Grumăzescu.
Acum, șefii polițistului din Paltinoasa îi reproșează acestuia că a încasat fără drept banii pentru compensația chirie, însă Grumăzescu susține că toate aceste acuze nu reprezintă altceva decât o manevră de intimidare.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole