Invitatie la cules de prune: de 15 lei mananci cat vrei si iei si acasa

Cei care vor să consume fructe sănătoase pot merge la cules de prune la Stațiunea de Cercetare Pomicolă Istrița. Pentru prima dată, cercetătorii deschid larg porțile pentru toți cei care vor să-și culeagă singuri prunele. În plus, pot mânca cât doresc, fără să plătească, iar la plecare dau bani doar pe cantitatea pe care o vor lua acasă.

Vremea capricioasă a mai diminuat producția de prune de anul acesta, dar cum suprafața de livadă cu prun este una generoasă, reprezentanții Stațiunii de Cercetare Pomicole Istrița spun că sunt fructe din belșug, pentru toți cei care vor să guste prune sănătoase, din soiuri extrem de delicioase.

Așa au lansat, în premieră, anul acesta un program prin care invită doritorii la cules de prune și mișcare în aer liber.

Petrece timp cu prietenii, familia și copii în natură. Lansăm proiectul „Sănătate și mișcare în aer liber…. la cules de prune. Programează o ieșire în aer liber printre prunii încărcați de rod și culege-ți propriile fructe”, au scris pe Facebook reprezentanții Stațiunii de Cercetare.

Odată ajunși în livadă, oamenii pot sta cât doresc. Mănâncă pe săturate fără să plătească, iar la final vor lăsa bani doar pe fructele pe care le vor lua acasă. Cantitatea minimă pe care trebuie să o cumpere este de 5 kilograme.

- Publicitate -

„Cumperi cât culegi, dar minim 5 kg de prune /3 lei kg , să dai și prietenilor. Petrece o zi minunată în livada noastra de pruni. Va asteptam cu drag!”, mai scriu reprezentanții Stațiunii de Cercetare de la Istrița.

Accesul în livadă se face pe bază de programare, la numărul de telefon: 0767.143.020. Invitația este lansată de joi, iar cei care doresc pot merge chiar astăzi la cules de prune și inclusiv în weekend.

Corespondent AGRO TV Buzau: Marilena Dinu

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole