26 mai 2022 - 21:38

INTERZISĂ încălzirea cu lemne! UE dă lovitură după lovitură românilor prin condițiile ascunse în PNRR

Încep să se risipească aburii victoriei după ce Comisia Europeană a anunțat că aprobă României Planul Național de Redresare și Reziliență, prin care am putea să cheltuim în curând peste 29 de miliarde de euro. Asta nu e rău, chiar dacă o parte din bani sunt împrumuturi, care, evident, trebuie date înapoi. Lucrurile mai puțin plăcute încep însă să iasă la iveală atunci când citim documentul.

Aflăm, aproape cu stupefacție, că oamenii trebuie să renunțe la încălzirea cu lemne, și asta în numai doi ani. Așadar, peste 80% din românii care locuiesc în mediul rural trebuie sa se orienteze către alte surse de încălzire, de preferință către cele regenerabile, deoarece nici cărbunele nu mai are mult până va fi trecut la capitolul amintiri, mai precis până in anul 2032.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

 1. Mai ales în cătune și sate recomandăm incălzire centrală pe gaz, de preferintă gaz ilariant caci e de râs, gazul s-a ieftinit.

 2. trebuie sa iesim in strada sa ne cerem drepturile , nu a ajuns imbecilii europeni sa ne distruga vietile!!!

 3. ar trebui sa le dam foc la cei care ne conduc parlamentari ,senatori ,deputati ,sa bagam cate unul pe foc in fiecare zi .E absurd sa nu se gandeasca ca peste 80 % din populatia Romaniei este la limita saraciei mai ales in mediul rural ,acestia nu si-ar permite sa se incalzeasca cu gaze si curent la care preturile au luat-o razna.Sa le fie rusine pt. ca accepta orice din partea UE in detrimentul populatiei propriei tari .Cred ca Ungaria a devenit un exemplu își ajuta cetatenii impotriva vointei UE.

  • Trebuie făcută o nouă revoluție !!!
   Casa poporului trebuie golită de acești tâlhari care ne conduc, puși la putere unii tineri!
   Trebuie să ieșim de urgență din UE, să închidem granițele și să punem industria pe picioare. Toate fabricile străine aflate pe teritoriul României trebuie confiscate și predate în patrimoniul de stat sa producă pentru popor iar străinii să aibă 48 de ore să părăsească țara, in caz contrar să rămână la munca forțată.
   Trebuie deschise noi exploatări pentru că avem aur suntem bogății Europei. Șantiere în toată țara….și abia atunci ne redresăm , dar trebuie sa scăpăm de analfabeții care ne conduc și de UE , care după părerea mea este un mare c…. Nu trebuie să ne lăsăm conduși de nimeni.

 4. Ar fi prea frumos pentru romănii să se facă așa ceva ,dar să ști că este o ideie strălucită

  • Ca sa ai centrala, una din condiții e sa ai gaze ,și nu vad eu in următorii o sută de ani conducte de gaze prin catunele alea aruncate 8n vârful muntelui.

 5. Nu mai stați cu mâna întinsă la niște escroci,noi care în comunism hrăneam tot mapamondul, oamenii aveau loc de muncă, casă și mai ales dreptul la educație care era obligatoriu și susținut de statul român fără să fie constrânși. CâțCâț

 6. De acord cu Eugen, copie cu alte țări care se conduc singure și fără stres,. Hoți nenorociți acum

Comments are closed.