INTERNET ÎN BANDĂ LARGĂ PENTRU PESTE 100 DE SATE

Locuitorii din peste 100 de sate aflate în 28 de localități din regiunile Moldovei, Olteniei și Banatului vor avea Internet în bandă largă (broadband) în perioada următoare, după ce lucrările efectuate au fost recepționate din punct de vedere tehnic, prin intermediul proiectului guvernamental Ro-Net, a anunțat Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale (MCSI), într-o postare publicată pe Facebook.

“De săptămâna aceasta, oamenii din încă 28 de localități aflate în județele Vaslui, Mehedinți, Vâlcea și Olt sunt tot mai aproape să aibă acces la Internet în bandă largă. În ultima lună, s-au făcut recepțiile tehnice pentru lucrările realizate în peste 100 de sate, în cadrul proiectului RO-NET, unul dintre cele mai mari proiecte de infrastructură de comunicații din România”, a afirmat ministerul de resort pe propria pagină de socializare.

De altfel, în cursul acestei săptămâni, ministrul Comunicațiilor și Societății Informaționale, Lucian Șova a convocat o ședință de monitorizare a proiectului, potrivit AGERPRES.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole