Interes URIAȘ pentru finanțarea AFIR de 70.000 EURO! Proiectele depășesc bugetul cu 500%

Submăsura 6.2, prin care antreprenorii din mediul rural pot accesa 50.000 sau 70.000 de euro prin intermediul AFIR pentru a înființa activități non-agricole în mediul rural, reprezintă un mare punct de interes pentru doritorii de fonduri europene.

În doar cinci zile de când AFIR a lansat submăsura, au fost depuse mai bine de 4.400 de proiecte, valoarea acestora depășind 270 de milioane de euro, în condițiile în care bugetul alocat submăsurii este de doar 50 de milioane de euro. Cu alte cuvinte, beneficiarii au solicitat de peste cinci ori mai mulți bani decât sunt prevăzuți în bugetul AFIR.

Finanțarea investițiilor neagricole se va face cu până la 70.000 de euro nerambursabili per proiect.

Printre activitățile care pot fi finanțate prin submăsura 6.2 se numără prestarea de servicii medicale, sociale, sanitar-veterinare, producția de băuturi răcoritoare nealcoolice, producția de ape minerale și alte ape îmbuteliate, fabricarea produselor textile, producția de țesături etc.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole