Intensificarea colaborării în domeniul agriculturii, pe agenda întâlnirii cu preşedintele Franţei

hollandePreşedintele României, Klaus Iohannis a subliniat în mesajul transmis cu ocazia vizitei pe care preşedintele Franţei, Francois Hollande, a efectuat-o la Bucureşti că este importantă intensificarea colaborării dintre cele două ţări în mai multe domenii, printre care se numără şi cel agricol.
„Prezența noastră aici confirmă excelenta cooperare dintre România și Franța. Este, totodată, un foarte bun prilej pentru a genera noi oportunități în cercetarea științifică, agricultură, infrastructură, apărare și securitate, telecomunicații și IT.
Am convenit astăzi, în discuțiile pe care le-am avut cu domnul Președinte Hollande, că parteneriatul dintre țările noastre în aceste domenii poate fi și mai eficient”, a declarat preşedintele României.
Invitaţia vine după ce în ultimii ani, între Franţa şi România au funcţionat colaborări serioase în domeniul cercetării agricole şi au fost făcute numeroase schimburi de studenţi, între universităţile de profil.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole