Întâlnire între sindicatele din agricultură şi reprezentanţii Administraţiei Prezidenţiale

sedintaguvernO delegație a asociațiilor și sindicatelor din domeniul agriculturii, afiliate Blocului Național Sindical, a fost primită marți, 31 mai a.c., la Palatul Cotroceni de către domnul Cosmin Marinescu, Consilier Prezidențial — Departamentul Politici Economice și Sociale.
Administrația Prezidențială a dorit să afle direct de la reprezentanții sindicaliștilor care sunt problemele cu care se confruntă, cât și soluțiile pe care aceștia le propun autorităților din domeniu. În cadrul discuțiilor, s-a evocat necesitatea elaborării unei opțiuni strategice în privința agriculturii și securității alimentare. În acest context, Administrația Prezidențială a primit un document de poziție din partea reprezentanților agricultorilor. Este esențială identificarea, împreună cu Guvernul și autoritățile responsabile, a celor mai adecvate măsuri care să conducă la revigorarea agriculturii românești.
„Dialogul de ieri confirmă o dată în plus deschiderea și interesul manifestate de Președintele României pentru cunoașterea dificultăților întâmpinate în anumite domenii de activitate și pentru găsirea soluțiilor care să permită atât deblocarea problemelor sectoriale urgente, cât și dezvoltarea întregii economii”se arată în comunicatul trimis de Administraţia Prezidenţială.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole