Întâlnire de URGENȚĂ la Guvern privind irigațiile! Ce discută Ciolacu și Daea

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că în cursul zilei de luni o să aibă o întâlnire cu premierul Nicolae Ciucă și cu ministrul Agriculturii, Petre Daea, pentru a căuta soluții la problema sistemului de irigații din România.

Potrivit acestuia, coaliția de guvernare încearcă să renegocieze PNRR pentru a include o finanțare și pentru sistemul de irigații, dar caută și alte surse, de la bugetul de stat, pentru astfel de investiții.

”Nu sunt un specialist în secetă, în schimb, este domnul ministru Daea. Am văzut cu toții că în zonele unde sunt irigații nu este problemă de secetă. Anumiți miniștri, care au fost în acea faimoasă guvernare de dreapta, ar trebui să răspundă de ce în PNRR nu avem prin niciun metru de irigații. Încercăm acum cu domnul ministru Boloș și domnul ministru Daea să prindem la renegocierea PNRR aceste irigații și nu numai. Căutăm soluții și din fonduri de la bugetul statului ca să urgentăm aceste irigații mult discutate.

În cursul zilei de azi, o să am o întâlnire cu domnul prim-ministru, dar o să am o întâlnire și cu ministrul Daea, înaintea discuției cu premierul. (…) Vedeți ce diferență mare, când eram în opoziție și spuneam că e o catastrofă tot ce s-a negociat pe această zonă în PNRR, în zona de agricultură, toată lumea ridica din umeri și părea că totul este perfect. Uitați că după un an de zile mi s-a dat dreptate la absolut toate capitolele”, a precizat Ciolacu într-o declarație de presă.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole