Instalarea tinerilor fermieri 2023 – Data OFICIALĂ pentru depunerea cererilor de finanțare

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) a lansat, astăzi, un calendar estimativ privind lansarea sesiunilor de depunere a cererilor de finanțare pentru accesarea fondurilor europene în 2023. Printre măsurile care vor fi lansate în această toamnă se regăsește și DR 30 – instalarea tinerilor fermieri.

Potrivit calendarului MADR, depunerea proiectelor pe instalarea tinerilor fermieri urmează să înceapă în perioada 30 octombrie – 3 noiembrie 2023.

Alocarea financiară în cadrul intervenției DR 30 este de aproximativ 250 de milioane de euro și se pare că întreaga sumă va fi pusă la bătaie din prima.

Ghidul solicitantului în forma sa finală nu a fost încă publicat, însă potrivit ultimei variante publicate, sectoarele avantajate la finanțare vor fi zootehnia din zona montană și legumicultura în spații protejate.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

2 COMENTARII

  1. Doresc sa fiu înscris a-mi pute redeschide o mica ferma …Am 20 capre 4 porci găini rate chircit și as vrea să-mi deschid o mica ferma

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole