25 iulie 2021 - 00:35

Incredibil, dar adevarat! Nunta cu SUTE de persoane, in plina pandemie!

În satul Borlești, din comuna argeșeană Merișani, polițiștii și jandarmii s-au aflat față în față cu… sute de nuntași. Veniți special dintr-o localitate din Teleorman, oamenii, veseli nevoie mare, au parcat cele 26 de mașini la casa miresei, unde erau așteptați cu muzică și mese întinse. Doar că vecinii, informați despre restricția de a organiza petreceri în plina perioadă de pandemie, nu au stat prea mult pe gânduri, cu atât mai mult cu cât în aceste comunități proprietățile nu sunt delimitate prea bine, iar oamenii pot circula în voie dintr-un loc în altul.

Așa se face  că au alertat foarte repede autoritățile. De aici și până la intervenție nu a mai fost decât un pas, mai ales că informația despre eveniment ajunsese până la prefectură, instituție care a dispus ca legea să fie aplicată imediat.

Înainte să dea darul de nuntă, socrul mic s-a ales cu o amendă de 4.000 de lei, toți nuntașii au fost legitimați după care au părăsit localitatea, nu înainte de a lua cu ei ți mireasa.

”Grija noastră cea mai mare a fost, pe lângă destructurarea evenimentului, să vedem dacă printre nuntași se află și persoane întoarse recent din alte țări sau care se aflau în izolare la domiciliu, însă nunta propriu-zisă se desfășoară în județul Teleorman”, a spus prefectul Emanuel Soare într-un interviu acordat în exclusivitate pentru AGRO TV. 

După ce la gospodăria respectivă au rămas în jur de 15-20 de persoane, toți din aceeași familie, forțele de ordine au părăsit locația, însă mai este de lucru mult la acest caz.