ÎNCEPUT DE AN ȘCOLAR: LICEUL AGRICOL DIN BUCUREȘTI VA AVEA UN TEREN PENTRU PRACTICĂ!

Primarul Capitalei Gabriela Firea a anunţat, luni, că Liceul Agricol va beneficia de un teren unde atât elevii, cât şi profesorii vor putea efectua activităţi practice.

„Un proiect extrem de important pentru acest liceu, care pregăteşte specialiştii noştri de mâine în agricultură, este despre ferma liceului care se va construi, sperăm, în scurt timp. Primăria Capitalei şi Primăria Sectorului 1 au transmis solicitarea Guvernului României, de a aproba trecerea în patrimoniul, iniţial al Consiliului General şi apoi în patrimoniul şi administrarea Consiliului Sectorului 1, a unei suprafeţe de teren aflată tot în nordul Capitalei, acolo unde profesorii, precum şi elevii vor putea să desfăşoare activitate practică, pentru că în acest domeniu teoria este importantă, dar fără activitate practică, un elev nu poate să spună că este complet”, a spus Firea, care a participat la deschiderea anului şcolar la Colegiul Agricol Viaceslav Harnaj din Capitală.

 

Firea a amintit şi despre o investiţie de aproape 3 milioane de euro pentru reabilitarea liceului, precum şi de obţinerea sumei necesare pentru cadrele medicale din unităţile de învăţământ.

„Primăria Capitalei împreună cu Primăria Sectorului 1 au realizat o investiţie la acest liceu de aproape 3 milioane de euro. Anul acesta în primăvară a fost dată în folosinţă sala de sport. De asemenea, a fost reabilitat corpul central al acestui liceu. Primăria Capitalei, prin Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale, a obţinut suma necesară la rectificarea bugetară pentru cele peste 230 de cadre medicale necesare tuturor cabinetelor şcolare medicale, atât din grădiniţe, licee şi şcoli”, a precizat Firea, citata de AGERPRES.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole