25 septembrie 2021 - 04:20

Incepe plafonarea preturilor! Prima companie care adopta aceasta masura

Criza pandemiei de coronavirus a crescut vanzarile grupului Agricola din Bacau. Populatia tarii a luat cu asalt rafturile magazinelor, astfel ca produsele Agricola s-au vandut extrem de bine, transmite wall-street.ro

Compania Agricola anuntat ca va plafona preturile produselor si va finanta achizitia de materiale specifice de protectie si realizarea unui laborator performant de analize pentru Spitalul Judetean Bacau :

„Nu putem vorbi de o afectare în mod direct a activității noastre, poate doar de o îngrijorare în rândul oamenilor și, evident, de timp alocat gestionării riscului. Măsurile impuse de autorități sunt juste. Am solicitat companiilor din Grupul Agricola să plafoneze prețurile la toate produsele noastre la prețul mediu al ultimelor trei luni și să facă demersuri către toți distribuitorii și partenerii noștri din retail să aibă aceeași conduită. Achizițiile se derulează normal. Înregistrăm doar mici sincope la achiziția echipamentelor industriale, întârziată de livrările unor componente din China. Unitățile de producție ale Grupului Agricola lucrează în prezent la 110% capacitate”, a declarat Grigore Horoi, președintele Grupului Agricola, pentru wall-street.ro.

Reprezentantii Agricola au anuntat ca onoreaza comenzi cu 5-7% mai mari decat in lunile normale.

„Ne-am oferit disponibilitatea de a finanța achiziția de materiale specifice de protecție și realizarea unui laborator performant de analize pentru Spitalul Județean”, a mai spus Grigore Horoi.