25 mai 2022 - 01:14

Incep inscrierile pentru World Cheese Awards, cea mai mare competitie dedicata EXCLUSIV branzei

Dedicat numai brânzei, fără alte produse lactate, premiile World Cheese Awards vor avea loc în Italia pe data de 18 octombrie, ca parte a festivalului de brânzeturi FORME din Bergamo. În acest sens, organizatorii, Guild of Fine Food invită producătorii de pe întregul mapamond să se înscrie începând cu data de 22 iulie 2019, în cea mai mare competiție de pe glob dedicată exclusiv brânzei.

Adunarea comunității globale de brânzeturi

În urma unui număr record de înregistrări în 2018, anul acesta se așteaptă peste 3.500 de participanți, din peste 40 de țări. Comunitatea globală de brânză se va aduna pentru a judeca toate intrările într-o singură zi, reunind brandurile de brânză, comercianții, cumpărătorii, consumatorii și comentatorii de produse alimentare într-o sărbătoare cu adevărat internațională a tuturor lucrurilor care țin de brânză.

Furnizând o platformă globală pentru excelență în industria brânzeturilor, de la câștigători multipli la artizani mici, premiile World Cheese Awards vor include premii Bronze, Silver, Gold și Super Gold, competiția fiind jurizată de către un juriu internațional suprem care va dezbate cele mai bune brânzeturi, live, la televiziunea WCA, înainte de încorona campionul mondial de brânză din acest an.

Premiile World Cheese Awards vor avea loc vineri, 18 octombrie, în cadrul festivalului FORME din Bergamo, care se va desfășura între 17 și 20 octombrie. Premiile World Cheese Awards vor fi deschise pentru înscriere începând cu 22 iulie, până luni, 9 septembrie, cu excepția cazului în care limita de intrare este atinsă înainte de această dată – se recomandă așadar, inscrierea din timp.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.