Un nou incendiu puternic la Târgoviște!

Un incendiu a izbucnit, în această dimineață, la un centru de reciclare din Târgovişte, stingerea lui de către pompieri fiind îngreunată de degajarea mare de fum rezultată din deşeurile de cauciuc cuprinse de flăcări, informează reprezentanţii ISU Dâmboviţa, potrivit Agerpres.

Pompierii militari au intervenit de urgență, joi, în jurul orei 04.20, pe strada Laminorului din Târgoviște, pentru a stinge un incendiu izbucnit la un centru de reciclare deșeuri. Flăcările au ars deșeuri din cauciuc pe o suprafață de aproximativ 100 metri pătrați. S-a intervenit şi cu un utilaj din cadrul operatorului pentru degajarea deşeurilor.

„La locul incendiului pompierii au constatat că ard deşeuri din cauciuc pe o suprafaţă de circa 100 metri pătraţi. Incendiul a fost localizat imediat de pompieri. Nu sunt posibilităţi de extindere. Operaţiunile de intervenţie sunt îngreunate din cauza degajărilor de fum”, conform ISU Dâmboviţa.

Tot în Târgoviște, în urmă cu 5 zile, 18 persoane au fost evacuate din cauza unui incendiu care a izbucnit într-un apartament dintr-un bloc din municipiu, iar marţi seara, la o casă din Târgovişte, din cauza scăpărilor de gaze de la o butelie, şase persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole