29 iulie 2021 - 06:32

Incendiu MORTAL la o ferma! Sute de animale, decedate in flacari

Un incendiu devastator a avut loc într-o localitate din județul Ialomița! Un bărbat în vârstă de doar 33 de ani a decedat, fiind găsit carbonizat, peste 700 de animale au murit, iar ferma a fost distrusă! Acesta este bilanţul incediului izbucnit în noaptea de sâmbătă spre duminică în localitatea ialomiţeană Amara.

Potrivit unei informări transmise de reprezentanţii ISU Ialomiţa, flăcările au cuprins un adăpost cu animale – oi, vaci, cai, două încăperi de locuit şi rezerva de furaje. Pompierii de la Detaşamentul Slobozia au intervenit mai multe ore pentru stingere incendiului, cu două autospeciale de stins cu apă şi spumă şi o autocisternă pentru stingerea incendiului.

Incendiul a fost lichidat la ora 03.30. Victima era un bărbat, în vârstă de 33 de ani. Flăcările au distrus ferma pe o suprafaţă de circa 600 mp, iar 600 de ovine, 100 de caprine, trei bovine şi un asin au fost găsite fără suflare. În foc au mai ars elemente de construcţie şi mobilier, un autoturism, harnaşamente pentru cai, trei atelaje, aproximativ 200 de baloţi de paie şi lucernă, 10 tone de porumb şi 8 metri cubi de material lemnos”, au transmis reprezentanţii ISU Ialomiţa.

Potrivit sursei citate, primele informaţii indică folosirea intenţionată sau din culpă a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.