Incendiu la o hală plină cu furaje provocat de un trăsnet

Vremea năbădăioasă produce pagube însemnate fermierilor, sub diverse forme. O hală plină cu furaje a luat foc în noaptea de luni spre marţi, în localitatea Sascut, din cauza unui trăsnet, a anunțat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău.

„În jurul orei 03:00, pompierii militari au fost solicitaţi să intervină în comuna Sascut, în urma unui apel primit prin 112 care anunţa producerea unui incendiu la o hală metalică în care erau depozitate furaje. La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta cu flacără la nivelul magaziei unde erau depozitate furajele, pe o suprafaţă de aproximativ 400 metri pătraţi”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, sergentul major Ema Tereş.

Intervenţia la care au participat pompierii militari din cadrul punctelor de lucru de la Sascut şi Parincea a durat circa patru ore.

Sursa foto: ISU Bacău

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole