Incendiu într-o fermă de bovine! Zeci de animale evacuate din calea flăcărilor!

Un incendiu de proporții a izbucnit joi într-o fermă de bovine din localitatea Cheţani, județul Mureș, punând în pericol nu mai puțin de 50 de animale, informează AGERPRES.

Potrivit reprezentanților Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş, flăcările au cuprins rapid peste 150 de baloţi de fân și riscau să cuprindă și grajdul în care se aflau cele 50 de bovine, însă pompierii și angajații fermei au reușit să le evacueze la timp.

„Pompierii Detaşamentului Târnăveni şi Punctului de Lucru Luduş, în colaborare cu SVSU Luduş, intervin în aceste momente cu trei autospeciale de stingere, o ambulanţă SMURD şi două cisterne cu apă, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la nivelul a 150 de baloţi de fân depozitaţi în localitatea Cheţani (…) Incendiul este localizat. Ca urmare a degajărilor mari de fum, dintr-un grajd situat în proximitatea baloţilor incendiaţi au fost evacuate în siguranţă 50 de bovine, relocate într-un alt adăpost de acest gen. Echipajele acţionează în continuare pentru lichidarea incendiului”, au transmis reprezentanții ISU Mureş.

Potrivit acestora, echipajele de pomieri au acţionat pentru localizarea incendiului şi pentru înlăturarea pericolului de propagare a acestuia, nefiind înregistrate victime

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole