Incendiu de proporții la depozitul unei mari firme agricole. Pagube însemnate

Un incendiu de proporții a izbucnit marți seara, la Orbeni, la un depozit de cereale al companiei Grup Șerban, una dintre cele mai mari firme agricole din județul Bacău, scrie Ziarul de Bacău.

Potrivit reprezentanților ISU Bacău, pompierii au fost alertați la ora 20:18, iar intervenția a durat mai bine de 11 ore.

În jurul orei 21:15, la fața locului s-a deplasat Grupa Operativă a ISU Bacău, forțele de intervenție fiind suplimentate, în jurul orei 22:30, cu pompieri și utilaje de la Onești și Adjud.

Incendiul s-a manifestat la un uscător de cereale în care erau depozitate circa 70 de tone de floarea-soarelui. Depozitul este din metal, având o înălțime de circa 35 de metri, cu baza de circa 36 de metri. Potrivit ISU Bacău, flăcările au ars toate cerealele depozitate, iar construcția a fost deteriorată în întregime. Cauzele încă nu au fost stabilite.

Incendiul a fost lichidat miercuri dimineață, la ora 5:40.

Grup Șerban Holding are o activitate integrată în agricultură, comerț cu cereale, plante oleaginoase și leguminoase, creșterea păsărilor, panificație, patiserie – cofetărie, alimentație publică (lanț propriu de magazine – Băcăniile Șerban), distribuție și transport.

Sursa foto: Ziarul de Bacău

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole