Incendiu la celebra fabrică de pâine Boromir!

Fabrica de pâine Boromir din Buzău a fost cuprinsă, vineri, de flăcări! Pomierii intervin în acest moment cu patru autospeciale pentru lichidarea incendiului, iar toți angajații au fost evacuați.

Potrivit ISU Buzău, se pare că incendiul a izbucnit la sistemul de ventilație.

„În acest moment, pompierii buzoieni acționează pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o fabrica de pâine de pe strada Transilvaniei, muinicipiul Buzău. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apa și spumă, o autoscara, autocisterna, ambulanță SMURD și 20 de pompieri. Incendiul s-a manifestat la nivelul sistemului de ventilație al clădirii, pe o suprafață de aproximativ 20 mp. Acesta a fost localizat în scurt timp de la sosirea pompierilor. În acest moment incendiul este localizat, iar pompierii se asigură ca acesta este lichidat complet”, se arată într-un comunicat al ISU Buzău.

Fabrica de pâine Boromir din Buzău face parte din Grupul Boromir, controlat de către omul de afaceri Constantin Boromiz, având deschise mai multe puncte de lucru în țară, cum ar fi la Iași, Slobozia, Deva și Hunedoara.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole