Video Incendiu izbucnit la vegetație uscată a făcut prăpăd în mai multe gospodării

Un număr de 45 de pompieri, inclusiv din ture libere, au intervenit, luni, cu şase autospeciale cu apă şi spumă, pentru stingerea unui incendiu violent de vegetaţie, în comuna Devesel, judeţul Mehedinţi. Focul s-a extins şi la mai multe gospodării.

„Peste 45 de pompieri intervin cu 6 autospeciale cu apă şi spum pe raza localităţii Scăpau, comuna Devesel, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu de vegetaţie uscată, care se manifesta violent şi s-a extins la mai multe gospodării”, transmite ISU Mehedinţi.

Pompierii din Mehedinţi acţionează cu toate forţele avute la dispoziţie, suplimentând cu pompieri din turele libere pentru a limita extinderea incendiului la şi mai multe gospodării.

În sprijin, au fost solicitate alte două autospeciale din cadrul ISU Dolj

”Incendiul izbucnit la vegetaţie uscată şi extins la gospodării pe raza localităţii Scăpau a fost lichidat noaptea trecută de pompierii mehedinţeni în jurul orei 2.00”, a transmis, marţi dimineaţă ISU Mehedinţi.

Sursa citată a precizat că focul a afectat 4 case de locuit, dintre care 1 total şi 3 parțial, 17 anexe gospodăreşti din 15 gospodării, un autoturism, 20 de clăi de plante furajere, cimitirul şi 2 ha litieră.

”Evaluarea tuturor pagubelor şi cauza incendiului va fi finalizată în cursul zilei de astăzi de o comisie numită în acest sens”, a mai transmis ISU Mehedinţi.

Peste 45 de pompieri, inclusiv din ture libere, au intervenit, încă de luni, pentru stingerea unui incendiu violent de vegetaţie, în comuna Devesel, judeţul Mehedinţi. Focul s-a extins şi la mai multe gospodării.

 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole