Incendiu izbucnit într-o zonă montană din România! Operațiunile de stingere sunt în plină desfășurare

Douăzeci de pompieri militari de la detaşamentele din Reşiţa şi Caransebeş intervin, joi dimineaţa, pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată ce a fost semnalat în Munţii Cernei, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Caraş-Severin, citat de AGERPRES.

Pe parcursul unei recunoaşteri aeriene desfășurate miercuri seara, au fost observate mai multe focare ale unui incendiu în zona Cracul Teiului de pe Vârful Arjana, Munții Cernei. Pentru stingerea acestora, la faţa locului au acţionat forţe de intervenţie ale detaşamentului de pompieri din Caransebeş, serviciului voluntar Cornereva şi lucrători silvici, însă pericolul nu a putut fi îndepărtat în totalitate.

Operaţiunea de stingere a fost reluată joi, la locul incendiului fiind concentrate forţe ale pompierilor militari din Reşiţa şi Caransebeş şi lucrători silvici de la Ocolul Silvic Mehadia.

Pompierii militari intervin cu două autospeciale cu apă, două autoutilitare de teren cu tracţiune integrală, bazine de apă cu capacitatea de 1.000 de litri, turbosuflante, pliciuni şi lopeţi, a precizat ISU Caraş-Severin. 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole