Incendiu devastator la o rezervă de furaje! Pompieri din două județe au intervenit toată noaptea

Un incendiu puternic la o rezervă de furaje din satul Horia, comuna Axintele, le-a dat de furcă toată noaptea pompierilor veniți din două județe să stingă flăcările.

Intervenția s-a făcut cu echipaje de pompieri din Ialomiţa şi Călăraşi, misiunea fiind încă în desfăşurare sâmbătă dimineaţa, relatează AGERPRES.

„Incendiul a izbucnit în seara de 11 martie, în raionul de competenţă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Călăraşi, care, din cauza arderii foarte mari, a solicitat în sprijin şi forţe de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă «Barbu Catargiu» al judeţului Ialomiţa. Acestea s-au alăturat intervenţiei în jurul orei 21,30, fiind şi în acest moment la locul evenimentului. Toată noaptea au acţionat pentru localizare şi lichidare o autospecială pentru stins incendii de la ISU Călăraşi şi o cisternă, o autospecială de la ISU Ialomiţa şi un buldoexcavator de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al localităţii”, informează ISU Ialomiţa.

Deși condiţiile meteo nefavorabile generate de vântul puternic au ridicat mari probleme pompierilor, aceştia au reuşit menţinerea arderii în perimetrul rezervei de furaje, împiedicând extinderea flăcărilor către comunitate. Potrivit reprezentanților ISU Ialomița, la locul intervenţiei se află prim adjunctul inspectorului-şef, colonel Lică Florian.

Sursa foto: ISU Ialomița

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole