Încă o rundă de finanțări de la AFIR. Sunt în joc 50 de milioane de euro!

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) anunță că termenul-limită pentru depunerea cererilor de finanțare pentru submăsurile 16.4/16.4a din Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020 (PNDR 2020), se prelungește până la data de 31 decembrie 2021, ora 16:00.

Fondurile disponibile pentru submăsura 16.4 „Sprijin acordat pentru cooperare orizontală şi verticală între actorii din lanţul de aprovizionare” sunt de 40 de milioane de euro.

Pentru submăsura 16.4a „Sprijin acordat pentru cooperare orizontală şi verticală între actorii din lanţul de aprovizionare‐sectorul pomicol alocarea financiară este 10 milioane de euro.

PRAGUL MINIM de selecție al proiectelor este de câte 10 puncte pentru sM 16.4 și sM 16.4a.

Depunerea Cererilor de finanțare pentru submăsurile 16.4 și 16.4a se va face on-line pe http://www.afir.info, conform precizărilor din Ghidul Solicitantului, începând din data de 27 august 2021, ora 09:00. Solicitantul de finanţare trebuie să îndeplinească cerinţele de conformitate şi eligibilitate menţionate în Ghidurile Solicitantului aferente acestor submăsuri. Ghidurile solicitantului pentru fiecare submăsură se aprobă prin Ordin al Ministrului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale și sunt publicate pe site-ul AFIR.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole